Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sakral moral....


Jag är depraverad och libertin

Jag är depraverad och libertin
Och ständigt jag jättekåt är
Och tänker på blommor och tänker på bin
Så moralisterna gråter
Men är man en kåtbock så blir det så
Det kan alla konstatera
Så moralisterna måste då
Min läggning då acceptera!

En jungfru så täck i staden vår
Hon är ständigt helt frustrerad
För även hon vill sära på låg
Hon är ju av sex intresserad
Men hon är förtrycka utan religion
Som lustarna helt förbjuder
Ett grymt förtryck helt utan pardon
Som från predikstolarna ljuder!

Men väljer man livet som libertin
Bejakar Cupidi låga
Och njuter av blommor tillsammans med bin
Då bliver man kvitt dygdens plåga
Och njuta av vällusten därmed man får
Ty det är ju på det viset
Att kvinnorna alltid har särade låg
I Eden, i paradiset!





Bunden vers av Pehr Werz
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-10-14 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz