Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lata sommardagar är nu ett minne blott men försök att inte springa alltför fort i ekorrhjulet utan pröva istället att simma lugnt! Är glad att min haiku blev uppmärksammad text här den 20 oktober 2017.


Ekorrhjul

höstlogistikens

ekorrhjul snurrar igång

obönhörligt nu




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 1359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-14 18:33



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, en del affärer har plockat fram
julprydnader.
2017-10-15

  lodjuret/seglare VIP
Kort och gott, sagt och gjort, likt en springande punkt och sport.
2017-10-15

  walborg
En doktors vänliga omtanke. VArmt tack!
2017-10-14

  aol
Fin haiku , och så är det ju,
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick