Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEVT EN DAG IGEN


så har jag levt en dag igen
tacksam jag prisar Frälsaren
en dag i taget, dag för dag
älskar du livet?
det gör jag!
mitt nya liv med Herren Gud
vägledd av ljuset i Hans bud
så har jag levt en dag igen
en dag på väg till himmelen

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2017-10-14 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljust och fint skrivet
2017-10-14

  Anya VIP
Tycker om den positiva tonen här.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP