Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neverland


Det är någonting med Wendy

Hur hon blir vuxen, gifter sig
och håret som börjar gråna.
Kärleken känns väl likadan
även om tiden går?

När hon sa: ” jag kan inte följa med dig”.
Har hon accepterat det då?

Hur han måste förstå hennes åldrande
utifrån ett snabbspolande
och sig själv i en stillbild

Det är någonting med Peter
och landet Ingenstans

Kärleken som aldrig förändras
och tiden som bara går




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-14 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol