Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster

Skratt.

Värme.

Förståelse.

Liv och kärlek.

Avstånd.

Som att komma hem.

Fast ändå inte.

Får vara där.

Med dig.

En stund.

Och jag blir glad.

Jag är rik.

Jag har en syster.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-14 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP