Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykting

Skott som viner när jag springer.

Det bränns i mina fötter.

Jag går på ett hett plåttak.

Jag flyr över fält och åkrar.

Min vy är begränsad.

Där borta ser jag havet.

Ingenting är kvar.

Familj i trasor.

Ruiner.

Magen värker.

Andan i halsen.

Jag behöver en famn.

Ett välkomnande.

Jag behöver något.

Vad som helst.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-15 08:14



Bookmark and Share


  Classico VIP
Stark text som lämnar flera känslor.

2017-10-17

  BenGust VIP
Katt på ett alltid för hett plåttak kan
till en del beskriva början på nomadsituation som snart kan bytas till alltför kalla betonggolv, om det vill sig illa.
2017-10-15

  Syrran77
Stark text. Medkänsla för dem som mist allt.
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP