Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskap i Himlen.

Vad består ett landskap av? Är vi på landet måhända? Ja!
Ett Landskap för mig, är vida vidsträckt.
Kanske Berg, och Himmel.
Molnens formation.
De har aveggats.
På sommaren kan man se molnen, som fantasier, de bildas till nya former.
Men under Hösthalvåret, har formationerna avstannat, uppe bland molnen, sedda, nedanför molnen!
Himlen antar en Blågrå ton, och Molnen ser ut som berg. Som en oändlig tanke, vem skall bestiga det berget? Bara låt det vara, Se!
Ovanför de himmelska bergen, finns bara himmel, en mörkare ton, Bergen är arsenikgråa/vita.
Trots att det nedanför finns en åker, bortser jag från den.
Vad som räknas?
Landskapet , av berg och himmel.
Tiden har stannat!




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-10-15 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim