Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOPPEN OCH BOTTEN PARAS INTE IHOP


TOPPEN OCH BOTTEN

TOPPEN OCH BOTTEN

Medan kryparna SVANSAR på BOTTEN

LYSER man där på TOPPEN

Medan man kan nå det lilla av TOPPEN

BEGRAVA inte dig ner i BOTTEN

BEFRIA dig själv från att vara i BOTTEN

Människan har alltid varit värd att nå TOPPEN

Var dig själv

Var ÖPPEN för att nå TOPPEN

Alla krig pågicks p g a bristkänslan av Toppen

*************************************

Bilden i texten är min sons




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-17 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fantastiskt skrivet
2017-11-02

  Karina"Kia"
Denna är ju självklar om man riktigt tänker efter..

Bra här..Gillas!
Gäller att stå på sig för att nå toppen och må bra!
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP