Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många såna ställen

frågar om jag kan lita på dig
för jag har blivit lurad förut

musiken är så hög jag hör inte vad någon säger
jag känner mig så trög tungan går långsamt

mina ben flyger åt håll jag inte valt själv
han tittar bak på sina vänner och kysser mig så dom fattar att det är vi ikväll

blandar ihop inne och ute, taket följer med
ringer någon jag inte ville träffa i början av kvällen
någon frågar om jag är ok
jag har varit på så många såna ställen
men nånting känns inte som förut
som att min hjärna bytts ut

men jag vill minnas det som att jag hade den bästa tiden i mitt liv
fast det var nog inte så
hur ska man veta vad som betyder något när allt bara är tidsfördriv




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans