Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikanteri

Låtskaperi
tonfrieri
ett musikanteri
med ädla känslor i

Notfrosseri
tonklangeri
en ackordharmoni
med sobra stämmor i

Sångkludderi
notjongleri
ett hitsnickeri
med många trender i

Tonsymmetri
svängmakeri
ett ljudsvärmeri
med snodda slingor i

Och hör nu på
en näpen klurvals
krumelurvals eller
ingen vals alls.
Vafalls!

I falsett kan man
gala liten durvals
klangfigurvals bara
man ger hals.
Vad befalls?

Nu ska vi pröva
gran och furvals
skumfigurvals
bättre-turvals eller
ingenting alls!




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-15 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP