Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERMANENT JUNIGRYNING

permanent junigryning i mitt hjärta

hösten kan aldrig tränga sig ditin

sommarlov i min ande hela året

jag är Herrens och Herren, Han är min

jubeltonerna når er från mitt inre

där det kommit en härlig blomstertid

och rättfärdighetssolen når mitt sinne

sprider sprudlande ljus och skänker frid

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-10-15 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP