Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på att konserten.


Haiku nr43 Före "Förklädd Gud".

Strax tystnar sorlet.

Dikt och musik: Förklädd Gud
uppfyller rummet.




Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-15 13:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra förklädnad !!!
2017-10-18

  Annaemi VIP
Vackrast av allt jag vet, fin påminnelse i din haiku.
2017-10-18

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ett alldeles underbart epos.
Har medverkat i ett flertal framförande.
Roligt att du uppmärksammar det genom
en hiku. Glad höst. TBG.
2017-10-15

  BenGust VIP
Lyriska sviten "Förklädd Gud" med text Gullber och musik L-E-Larsson har jag hört i tre versioner. Bland annat med den kongenialiske Lars Ekborg som recitatör.
Snyggt!
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP