Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan som aldrig lämnar mig

 

Du fäster en flik av ömhet

runt kroppens yttersta spets

 

ljuset som tändes i dina ögon

vandrar över tegelväggens sprickor

kommer min natt till mötes

 

vid dig är jag aldrig ensam,

du är skuggan som aldrig lämnar mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-15 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP