Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Den lena mjuka vinden rörde vid alla gula löv
och gjorde ett virrvarr i luften
Det blev en drake utan lina
med en stor mun och kort svans





Fri vers av Minona
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-15 15:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbar ... Kort och gott underbar!
2018-01-03

  DavidM VIP
Tycker mycket om dikten.
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona