Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens dispyter

Ropen skalla:

Kämpa på ! Alla mot alla !

Varför är det så svårt att låta marken delas ?

Hur kan människors hjärtan helas ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-15 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP