Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sked jag ville ligga med

Hon ville bli tröstad
Jag ville hem
"Kan jag följa med?"
Jag ville vara en bra vän.
Leendet avslöjade inte ett dugg,
Möjligtvis en glugg, svårt att se när man är
Stor sked
hintar om ett avsked
En liten sked jag ville ligga med
Gör nog bäst i att lämna mig ifred




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eminens
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-15 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens