Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lira


luckor

en lucka där
ingen har sett den

jag kliver in där

ha

då är det som att regnet har lugnat

stril strul molnsky skyr obskyr mörker nej ljusnar

den luckan fanns den hela tiden




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-17 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly