Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeende efter beteende


Likt ett tempererat gemak
har atmosfären
sina väggar och tak

men om ekosystem
rubbas på balans
blir det gnissel i ruljans

rymdreflekterande solenergi
vill snabbt studsa ut
och vara fri

men freoner metan koldioxid
vrider ur ursprungsmiljön
förrycks för lång tid

enfald och kortsikt
leder ej nån vart
gör bara tillvaron
sotig och svart




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-15 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP