Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARJE DAG VARJE STUND


varje dag
varje stund
evigt fast står Ditt förbund
det är grundat på blod
på den grund där korset stod
det finns en enda grund
evigt fast står Ditt förbund
denna grundval består
dag för dag och år för år

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-10-15 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP