Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs efter att ha sett "Jag anklagar"med Victor Francen i h-rollen.


Revansch


De reser sig ur haven

de reser sig från fält

med strålögon över marker

reser de sitt tält


De stiger fram ur mörkret

de lämnar sina kval

och ångern sänker makten

revanschen är total




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP