Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havsdoft

en skopa hav
och himmel

gråblåvitt
skummande

salt på tungan

lukten av hav
och tång
vill jag
idag -

lovar
att imorgon
ska jag lukta jord
som vanligt!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-15 19:39



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Härligt!

2017-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Blandad symfoni av naturens underbara dofter, komponerar du.
2017-10-16

  Salvation Pepper
Bedårande!
2017-10-16

  ULJO
Underbara havet. Fint.
2017-10-16

    ej medlem längre
Alla de där olika dofterna har sin charm och tid...
2017-10-15

  Rise Little One
Jord och Hav ger oss styrka i livet...
2017-10-15

    ej medlem längre
Styrka och skönhet finns att hämta i havet - det talar dina ord om här.
2017-10-15

  BenGust VIP
Doftar havssalt och jordmån.

2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP