Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KVÄLL MED DIG

EN KVÄLL MED DIG

Jag såg dig redan första dansen
Du var söt och när du log mot mig
Var jag inte sen att ta chansen
att få lära känna dig
Vi dansade precis som kära
hade bara ögon för varann
Det var skönt att ha dig nära
jag var världens lyckligaste man

En kväll med dig
jag minns den än
Allt var underbart när du fanns här hos mig
Men nästa dag du gav dig av
men jag vill åter ha en kväll med dig

För ännu kan jag höra sången
Den som blev vår egen melodi
Jag kysste dig för första gången
Det var mitt i allt ståhej bredvid
Sen gick vi ut i sommarnatten
Såg på träden i månens sken
Tystnad hade alla skratten
Luften var så klar och ren

En kväll med dig
jag minns den än
Allt var underbart när du fanns här hos mig
Men nästa dag du gav dig av
men jag vill åter ha en kväll med dig

SOLO

En kväll med dig
jag minns den än
Allt var underbart när du fanns här hos mig
Men nästa dag du gav dig av
men jag vill åter ha en kväll med dig

15-10-2017
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-15 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj