Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vissen blomma

 

Du gör mig glad
visste du det?
utan ditt leende
kan jag inte glädjas
utan dina ögon
är jag helt förblindad
utan dina andetag
kan jag inte leva
utan din närhet
är jag död och vissen
som en vissen blomma
när den inte har fått vatten
på flera dagar.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 10 - 15)




Fri vers av Arnela
Läst 1429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-15 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lockar fram det vackra och innerliga i dina texter - och visar vad kärlek betyder mellan två.
2021-03-28

  ULJO
Riktigt fint om blomman som inte får näring
2017-10-16

  Valter Örn VIP
Ja vi människor är också blommor som inte kan blomstra utan själslig bevattning av sin omgivning....
2017-10-16

    ej medlem längre
så vackert och berörande skrivet
som en blomma
vissen och skör
2017-10-15

  Shira
Fint!
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela