Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVER 200 DÖDA I MOGADISHU

NU ser man inga dikter om terrordådet.

NU hålls ingen tyst minut.

NU var det inte amerikaner eller britter det handlade om, utan afrikaner.

Och sådana finns det ju så många av. Dessutom har de annan hudfärg och en helt väsensfrämmande kultur.

De tillhör inte härskarrasen i Washington.

De är inte rika, välbärgade.

Om det hade varit 15 amerikaner eller britter så hade det blåsts upp till oerhörda proportioner i media. För amerikaner och britter räknas. Somalier räknas inte. På samma sätt som judar inte räknades av Tredje Rikets härskarklick.

 

Hyckleriet är hårresande. Dubbelmoralen avskyvärd. Och historien upprepar sig.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/10 2017




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-10-15 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP