Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sk%C3%B6ldpaddan_Harriet Egen bild av sköldpaddan hos de mina i Arkansas USA, tagen av min sonhustru Lawona Forslund.


Sköldpadda i Arkansas USA


Enligt uppgift kan

en sköldpadda bli

etthundrasjuttiofem år


dock inte denna


ändå ett så otroligt

fascinerande djur

åtminstone för oss




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-15 20:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk så många olika sorters djur det finns...trevligt skrivet om just denna...
2017-10-21

    ej medlem längre
Fascinerande och imponerande djur.
2017-10-16

  Niliboy
De finns i Turkiet också, såg den där på semester, å de är så fina!
2017-10-16

  aol
Så gullig den ser ut,
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP