Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet.


Det är jag mot världen.
Bara jag.
Har stuckit hål på min bästa vän,
min själ
och mig själv.

Borstar händerna mot tröjan
som att det var en enkel sak.

Ingen behöver veta
hur det verkligen känns.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP