Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social med öronen

Säljaren uppfattas inte alltid så social
på jobbet
eftersom han är arbetsfokuserad
på kontorstid och är istället social
med sina kunder
Man är ändå social men med öronen

Säljaren är inte alltid så social
på krogen, efter jobbet
eftersom han varit social med sina kunder
hela dagen och ringt över 100 samtal
Munnen behöver vila ibland
Man är ändå social men med öronen

Hur förklarar man för dem som
inte förstår, de som inte själva
jobbar med försäljning och har
telefonen som redskap
Man är ju ändå alltid social med öronen
eftersom man är en god lyssnare

© Christer Johansson 2017-10-15







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-15 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP