Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra av ett väl närmast oändligt antal sätt att vara, att säga sig vara, att även avvika från att vara. Eller?


Övertygande sätt





Den som säger sig vara religiös
bör väl visa sig följa dess regler
om möjlig godhet och tro.

Den som säger sig vara anhängare
av jämlikhet bör väl kunna visa prov på
hur att vara just det själv.

Den som säger sig vilja hissa rättvisans fana
bör väl kunna stå i främsta ledet
och på dess barrikader.

Den som säger sig vilja ha vänner
bör väl själv kunna visa sig hur
vara just en sådan?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 22:15



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Önskvärt vore men inte alltid sant.
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP