Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra blev dåligt

Det kändes äkta
visade sig falskt

det som sades
levdes inte upp

det som var
blev ett slut




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2018-04-08 12:22



Bookmark and Share


  ULJO
Tråkigt. Ta hand om dig.
2018-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Trist och tråkig erfarenhet, känns inte helt obekant!
2018-04-09

  Nils-Robert
Usch vad tråkigt. Förstår din nedstämdhet
2018-04-08

  Quasimodo
Orden här ger en bitter eftersmak för det som blev.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP