Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ramsan


Går till sängs i

Stearindoftat rum
Utblåst till mörker
Med kattens tass
på sovrumsdörren
Regnfyllda rutor
Slår mot den lösa
Fönsterspröjsen
Släcker ljuset
Och vet att i morron
Behövs paraplyet som jag glömde
I ateljen
Bussen går till Västerås
Och pappa är gammal
Och har ont i benen
Med stödstrumpor som sitter
som klister
Vi gör sockerkaka
Och regnet faller
Oss inne
Nog hela dagen
Så trist
Ändå
Eller inte




Fri vers av Sommarina
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-15 22:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Här finns både flyt och briljans - Jättebra !!!
2017-11-03

  Bo Himmelsbåge
Fin nattdikt att vaggas till ro av...
o att vakna till en ny dag av möjligheter..
2017-10-19

  ULJO
Gillas
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina