Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Inte ensam



Ytan är dov,

jag går utåt -

inte ensam,

känner på känslor,

många färger,

trappen är brant,

ljuset skarpt,

ytan dov och kall,

fast under allt detta,

finns värme och solsken,

- som om hösten reser mot
våren, sommaren och det
gröna gräset -

just nu,

är jag här jag är,

det är så här det är,
....
trappan är brant,
under ytan finns
allt detta,

alla färgerna,
inte ensam

- känner på känslor
....
det är så här det är,

just nu,


- är jag här jag är.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Nina.K
Läst 567 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-16 04:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en dansk filosof som menar att en av nycklarna till psykiskt välbefinnande är att vara närvarande i nuet.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K