Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Itu

Vi höll varann i handen
när det oundvikliga
slet våra hjärtan itu
Du kändes så varm
och jag ville aldrig
släppa taget
Lugnt sa du
luta dig tillbaka
och andas
Dofternas minnen
stannar kvar
för alltid inom oss




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-16 07:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan slår starkt
2017-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...
2017-10-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om ett sista farväl!

2017-10-18

    ej medlem längre
Åh, hur vackert som helst!! Kärnfullt och väldigt vemodigt. Tycker särskilt mycket om: Luta dig tillbaka och andas.
Ett vackert (sista?) möte.
2017-10-17

  ULJO
Så fin. Bilmärke
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP