Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag morgon.


Faller bit för bit
Självbild krackelerar
Jaget vittrar fort
Dagen börjar om, välkommen celldöd.




Fri vers av Ellåtta
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-16 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta