Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som spelar roll

Mitt emellan,
ord och handling

syns konturerna
detaljerna

Där i ett fönster
På 5e våningen

Ett leende
en hand

Gemensamt
Att bara vara ibland




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-16 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur