Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rest


domino

du bad oss gå dit och vi fann en bästa vän och en käraste vän och

långt mycket senare ger det just det juste
gemensamma nyttan glädjen nytt spårat
hänger påtagligt passande penetrerande ihop handtag famntag klapp hand hand

vill att du vet din godhet spred sig som ringar i ringar

hänger i ringar häver sig i ringar gör cirkeln vidare




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-10-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly