Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i bläck

när jag ser mig själv i ögonen
så ser jag att
det ibland finns tveksamheter
kring kärleken och livet
kring vad hjärtat vill
och vart den röda tråden leder

jag vet ju svaret
och
skriver in det med bläck
för att alltid minnas
för att aldrig ta något för givet
jag skriver det med bläck
under dagar när broarna som vi byggt
klarar av all påfrestning
när hållfasthetens beräkningar stämmer
för att jag ska komma ihåg det
de dagar då det knakar
i fundamenten

då fuktar jag fingret och bläddrar tillbaka
bland anteckningarna
skrivna i bläck




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-16 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin