Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Ytterst i havet

 

 

Ytterst i havet där vill jag bo.
Vid horisonten kan jag få ro.
Där moln och vindar leker tafatt
och solen skiner, där har jag min skatt.

Mitt hjärta längtar till fridens land,
till ljus och glädje, så slit alla band.
Lyft dina vingar, flyg fort min själ
till landet i fjärran där allt är väl.

Då kan jag glömma hur resan var.
Bara det vackra har jag då kvar.
Behöver ej kämpa när väl jag är där.
Ytterst i havet bland kobbar och skär.

 

När väl jag är där...

 

när väl jag är där...

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2017-11-12 18:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så känner jag också.
2017-11-19

  Palett
Så vacker text om längtan. Berörande.
2017-11-18

  Anya VIP
Fin text med religiös touch. Sista två raderna talande.
2017-11-16

  Bo Himmelsbåge
Skön, drömskt blånande bild!

Vacker, melodisk poesi om Din innersta
längtan!

"När väl jag är där...



när väl jag är där..."
2017-11-14

  Lars Hedlin
Ro givande fint :)
2017-11-14

  överlevaren VIP
Fridfull text!
2017-11-13

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra bilder som bärs fram av mjuka melodiska rader. Ett fint foto.
2017-11-13

  Rise Little One
Vilken underbar dröm som ligger varmt om hjärtat.
2017-11-13

  Feminaz
Vacker som en frihetsvaggande våg!
2017-11-13

  Chawa VIP
Vackert och melodiskt skrivet om hemlängtan! Fin bild också...
2017-11-13

  aol
Vackert skaldat till ett så fint foto
2017-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vackert om längtan!
2017-11-13

  Eva Helene VIP
Så vackert och innerligt! Och fin rytm!
2017-11-13

  Jan Widströmer VIP
Lämplig att tonsätta, texten sjunger redan!
2017-11-13

  Niliboy
Mycket fint om friden å havet som kan skänka den!
2017-11-13

  soligajag_1 VIP
Så drömmande poesi om att landa
i det bästa av allt. Själens fönster!
Gillar denna !!
2017-11-13

    Orkiden
Underbar rogivande text...
2017-11-13

  Thomas Widemark
Vackert och drömskt!
2017-11-12

    ej medlem längre
Vackert och klokt!
2017-11-12

    ej medlem längre
så kloka ord och fint rimmat
till ett ljuvligt foto

2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP