Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asp

 

 

 

mina fingrar sträcktes

in i molnen

 

 

jag såg dem famna mina fingrar

 

 

 

mina blad

skälvde

 

 

susade

 

 

när de gavs

djupguld

 

 

 

 

jag ställde mig mitt i ängen

för att du skulle se

 

 

 

jag tände eldblad i kronan

 

 

och

 

höstgräs

minner mig

hur sommarsånger kan svischa

just när gräset rörs vid av markvind




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-16 12:19



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Sagolikt skön text att läsa mörka höstkvällar !
2017-10-17

    Birgersdotter VIP
Vacker text som jag tycker om
2017-10-16

  i af apa
Vackert o högtidligt, ett äkta möte med ett träd likt en älskade
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser