Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tantra-lust

Nu är det slut med snabba skjut

och dess snabba sprut

Enligt nätnyheter som floppar upp,

så har kändisar börjat ägna sig åt Tantra

Man kan säga att det är motsatsen till våldtäkt

Man gosar sig fram till den vällust

som man ömsesidigt bidragit till




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-16 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
träffade björn gustafssons fästmö på t-banan på 80-talet. hon läste en tantrabok. skulle nu sitta vakt på ett galleri på hornsgatspuckeln. björn gustafsson i dubbelstören alltså.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP