Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen står ovanför


jag känner dina tankar
vandra springa
ömsint röra mig

din blick är vild
kärleksfull intensiv

dina händer sjunger
ljust mjukt och långsamt

du är nära nu
så nära du kan komma

himlen står ovanför
ler försiktigt generat




Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-16 16:11



Bookmark and Share


  Rodin
Njutning
2019-07-12

  Nils-Robert
Vilket härligt och roligt avslut på dikten. Ler verkligen.
2017-10-17

  DavidM VIP
Härliga, innerliga rader om det nära o ömsinta.
2017-10-16

  Den skrivande tysta
Mjuka, ärliga känslor. Vackert och starkt.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP