Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är reviderad


Höst

Höstdag och fallande löv-
blad söker avtal med blåsten
för att klamra sig kvar

solljus över åsen-
färger i linje på rad
tätt tillsammans
i en vaktparad

flykt över himlen-
solen söker  väg
i sprickan mellan molnen
göds marken lite till

kylan gör entre-
tar sig ner i jordens andningshål
och upp igen genom dimma

under färgers ridå-
bakom förhängen läggs-
sommarens grönska




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-16 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP