Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kärlek är som mammas

det finns olika sätt att älska 
det här är ett
oförbehållslöst

så älskar jag dig
ensidigt
ömt

som bara en mamma kan
jag bar dig under mitt hjärta
i nio månader och två veckor

jag bär dig än
minnet av ditt skratt
ljuder i mina öron

så minns jag dig
alltid leende
och dina ögon

hur de glittrade
lämnade spår i mig
som jag fortfarande följer

för jag slutar aldrig söka dig
i varje ansikte jag möter
någon kan vara du



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP