Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU HAR HAFT EN LAPTOP I KNÄET SA LÄKAREN

Man blir helt chockad.

Min son var på vårdcentralen i dag 16-10-17. Han har haft problen med utslag på inre låret och andra problem.
Det ser väldigt konstigt ut. Det skimmrar liksom i blått och grönt. Har haft det ganska så länge men han tycket det har blivit värre.
Först möts han av distriksköterskan som konsulterar en läkare,en Arab som pratar väldigt dålig svenska. Han vet ingenting utan han googlar och säger med otroligt bruten svenska att Jonathan har haft en Laptop i knäet. Jag har ingen Laptop utan en stationär dator.
Jo,då det har du säger denna läkare som i sin tur konsulterar en annan läkare som pratar arabiska. Jonathan frågar vad är det här?
Svaret blir en Laptop och brännskada. Sedan kom han in på att Jonathan var tjock. Hur har det med detta att göra undrar Jonathan.
Solen svarade läkaren. Jonathan säger åter igen att han inte har någon Laptop,jag som hans far vet att han inte ha kunnat ha en Laptop i knäet i fem år.
Incitamentet till att han söker är att han har levt i en mögellägenhet i fem år. Han börjar få svårt att andas när han andas djupt,behålorna har värkt ständigt och jämt.
Magen har inte varit bra. Bostadsföretaget har åtgärdat detta tre gånger men inte gjort det riktigt.Möglet har kommit tillbaka. Jag har googlat i dag angående detta och det är av möglet.

Man undrar faktiskt om att detta är Sverige. Hur i all världen ska det ta vägen? Jag är av den uppfattningen att man måste kunna svenska om man ska bli en läkare på en vårdcentral. Och det är ju naturligtvis ett plus om man har lite kunskaper. Hur tänker de som rekryterar en såda här läkare? Blir jag nu rasist för jag skriver om detta. Man undrar

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-16 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj