Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möta din fukt

 

Hämtar kyssen

ur minnet

smakar på den

särar på läpparna

och låter tungan

möta din fukt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2017-10-16 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP