Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag vill få fram är att jag tror på ett samarbete med bo-stöd, polis och vårdinstans för att verkställa min hemsida.


Något annat handlar det inte om.

"Det är så härligt att få arbeta oavlönat för
myndigheten jag känner mig hemma med
så hemma att det känns som de är här nu"

-Som om de bevakar mig..
-Varför skulle de göra det?

-Men herregud, vad är det här för något!?
-Måste du vara så tråkig, nu förstörde du allt!

(Personerna i den här scenen ska verka lite, efterblivna det
tycks vara ett bra skydd när de farliga är nära de-oskyldiga)

-Alltså när hon skickade er till
söndagsskolan, när ni var små
så var det för att ni skulle få
vara med om den gemenskapen..

-Ok, men det funkade inte!

(Nu avbryter upphovsrättsinnehavarinnan med att sjunga..)

"Det är så härligt att få arbeta oavlönat för
myndigheten jag känner mig hemma med
något annat klarar jag inte att prestera i.."

-Sluta skratta..det är faktiskt en arbetsplats..

___sensmoral___

-Varför skickade hon mig till
ställen, hon själv borde gått till?

(Jag tror det kan ta slut med det
här, jag är ändå död för min mor.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-16 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP