Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjällerklang

Strålglans för stängda sinnen
prålar med vidlyftiga minnen
vägen den plogades sällan

Alpacka hette den hästen
ofta frustar hon förresten
försöker hitta vattenkällan

Tungt, tungt taggiga broddar
klöser markens hårdfrusna skorpa
hemma i stall där väntar sörpa
staplade havrebalar trygga som kuddar

© Bosse 16 oktober 2017.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-10-16 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten