Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan och gevär


Det finns ingen kärlek
som övervinner allt
och ingen människa som
aldrig svajar vid din sida

Det pågår krig i varenda jävel
och det enda vi kan få är en tidsfrist
eller ett skydd för regnet

sen drar vi vidare
med hjärtan och gevär
Att någon smekte håret från din kind
är kanske inte så viktigt.





Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-16 22:02



Bookmark and Share


  Elementary
Det var krut i den här texten
lite som "livet är alltid orättvist"
men det är inte grönare på andra sidan, "det pågår krig i varenda jävel" gillade svärordet som markerade undertexten så tydligt. slut-stycket knöt ihop paketet perfekt med en mjuk rund ton av sorg.
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol