Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig inte riktigt på humör ikväll att skrifta ner mina funderingar fullt ut på detta tema så jag väljer att omformulera det hela till det som nu blev ...


Tänk om jag ändå vore en Iphone ...

... av allra senaste modell ...

Då skulle jag
all din uppmärksamhet få
morgon
middag
kväll
och under nattens
mörkaste timme
minsta vibration från mig
skulle väcka
alla dina sinnen ...

Att få vila i din hand
och känna dina fingrar
beröra varje liten
essentiell del av mig

Men allra mest 
jag gillar tanken på
att vart du än är
eller är på väg
du med allra
största säkerhet
låter mig få följa med
när du går 
och få vara en del av
hela din verklighet ...


... nära, nära
tättintill
precis exakt just där
jag allra helst
få vara vill ...

 

 

 

 

_____________________________

Publicerad tidigare här i juni 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-16 22:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan man ju också se det...trevligt sätt att tänka...:-)
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP