Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

höstlandskap
nya toner i hennes
glesnande hår




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2017-10-16 23:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hon och hösten sjunger nya toner.
2017-10-22

  Annie b'larsson VIP
Åh, man känner igen sig.
2017-10-17

  lodjuret/seglare VIP
Något litet om att utforma en text så
den liknar en roman, bara genom att
som 'slå på trumma' för dess antydan.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP