Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andre

Din kropp jag ser i uttrycket där
Övriga synfälts magnifika framgång ljuger i min sanning om
drag i ditt ansikte
veck i din huds beteende
streck i dina läppar som slätas ut när du ler
ögonvrån som isar till i stunden du avslöjas
Min vy kring ditt anletes drag känner till ditt innanför
En saknad i kostymen som täcker ditt hjärta
rocken där jag skulle gömts i din ficka för alltid
En okammad haka genuint ärlig bakom slätstrukenhet
vars sanningsskägg växer lurvigt på någon vecka
där längtan efter självet är större än det
tunnt kallat lycka
Dina kindgropar spelar snart världen ett spratt
när kostymknät med tjugo trånande föraktas av dig själv
ändå så nära så vederviljans nöjd

Avtrubbad av påhittad äkthet dröjer du dig kvar

Jag vet att du satt hos mig efteråt
En smula böjd av lufthål och Cortado
När ditt leendes lyra spelats
den kastades till mig
Jag tvingades avstå trots
att hela andetaget ville slicka din sekundärt episka andes kyss

Den tiden var då
när vi bytte magnetfält efter underverk av vägskäl
Den tiden var då
när iskalla händer vitnade hellre än gick hem

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Gena
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-17 00:03



Bookmark and Share


    tramp
Avslöjande. Texten blottlägger det ögat inte ser. Bra
2017-10-28

  in effigie VIP
orden spränger vackert...fint
2017-10-19

  DavidM VIP
Effektiv diktning om det fysiska och det spirituella, "vi bytte magnetfält", sköna rader.
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena